YouTube csatornatagság

YouTube csatornatagság

A YouTube csatornatagság számunkra egy előrelépés. Visszajelzés mind a rendszer részéről, mind pedig a nézőink részéről. Azt bizonyítja, hogy a mondanivalónk nem hiábavaló, mert megértő fülekre talál.

A YouTube csatornatagság egy pirospont korunk mozgóképes emlékkönyvében. Ha másnak is „átjön” a mondanivalónk, azt a YouTube látja és megjutalmazza. Ezt történt most. A csatornatagság azt jelenti, hogy a nézőink mostantól bármikor csatlakozhatnak leghűségesebb tagjaink közé.

Ez azt jelenti, hogy a Fílgúdék csatorna iránti tetszésedet, ill. szimpátiádat jelenleg 9 különböző módon fejezheted ki!

 1. Minden videó alatt a tetszik gomb megnyomásával
 2. Minden videó alatt a megosztás gomb megnyomásával
 3. Szintén a videók alatt, hozzászólásoddal (A kommenteket nagyon szeretjük!)
 4. Live stream, vagy premier videók alatt chat ablakban írt hozzászólásoddal
 5. Ugyanitt egy-egy Super chat hozzászólással
 6. Ugyanitt egy-egy Super Stickers matricával
 7. A csatornánkra történő feliratkozásoddal
 8. A feliratkozás melletti harang beállításával
 9. Végül pedig a csatornánkhoz történő csatlakozásoddal

A fentieken kívül természetesen Facebok, Instagram, stb. csatornáinkon is szeretettel várunk!

Ami újdonság tehát, hogy mostantól a Fílgúdék csatorna iránti tetszésedet, ill. szimpátiádat támogató tagként is kifejezheted. Jelenleg háromféle csatornatagság közül lehet választani:

 • Süti
 • Habostorta
 • I Feel Good

Mit jelent ez?

A YouTube csatornatagság nem más, mint visszajelzés nekünk. Egy ilyen komoly tetszésnyilvánításért cserébe csatornatagjaink a nyilvános videókon felül további szösszeneteket láthatnak zártkert övezetben töltött mindennapjainkból, valamint leghűségesebb tagjaink számára a látszólagos ellentmondások is érthetőbbé válnak.

Tagságtól függően jelenítünk meg több-kevesebb plusz tartalmat csatornatagjaink számára, de ígérni semmit nem szeretnénk, minden úgy zajlik magától, ahogy eddig. Szeretnénk, ha a csatornatagság egy szabadon választható támogatási lehetőség lenne mindenki számára, ami nem köt minket olyan elvárásokhoz, amit esetleg mégsem tudnánk teljesíteni. Ez a kötetlenség mindkét fél számára fennáll, hiszen a csatornatagság bármikor lemondható.

Reméljük hamarosan téged is Süti, Habostorta, vagy I Feel Good csatornatagjaink egyikeként üdvözölhetünk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .