Pakkot kaptunk: DJ pótolhatatlan meglepetése

DJ szeretett volna megoldást találni egy korábbi videónkban elhangzott problémára. Mivel a szakterületét érintő témáról van szó, törte a fejét, hogyan lehetne kivitelezni a megoldást. Felvázolta, mi kell hozzá, majd megerősítésért a YouTubon keresett további ötleteket. Itt találta meg a kész megoldást is, ami még csak egy elmélet volt, de későre járt már, így lefeküdt aludni.

Másnap reggel programja volt, hiszen eljött a vasárnap, a vásár napja. Így mielőtt visszatért volna gondolatába a felfedezett megoldás, elindult a vásárba, hátha valami hasznosat talál. Nézelődött mint mindenki, amikor egyszer csak megjelent! A tegnap este kigondolt megoldás egy az egyben ott termett a szeme előtt, mintha csak a mesebeli jótündér hallott volna meg egy gyermek kívánságát.

A jótündért senki se látta, azonban létezik-e egyáltalán? Ha igen, minek a képében jelenik meg, amikor jót tesz? Mert ebben a történetben egyetlen „jótündér” jelent meg, ő D. Józsi, aki elhozta a vásárból a megoldást és eljuttatta hozzánk, hogy többé ne lehessen probléma, ami probléma volt. Hogy pontosan mi volt a megoldás, az az alábbi videóból derül ki!

(A történet alapja a csomagban mellékelt levélből származik. A meglepetés már nincs forgalomban, ezért pótolhatatlan.)

Hálásan köszönjük DJ! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .