Pakkot kaptunk: pattogtatni való kukorica vetőmag | Kecskeméti gyöngy

Csemegekukoricáról már hallottunk. A takarmánykukoricával is már képben vagyunk. De bármennyire is imádjuk a popcornt, kifejezetten pattogtatni való #kukorica #vetőmag még soha került a szemünk elé. Mártonnak köszönhetjük, (Köszönjük is!) hogy találkoztunk ezzel a csodabogyóval, bízunk benne, hogy nem egy kerti mozizás lesz az eredménye!

Fogalmunk sincs, hogy a pattogtatni való kukorica vetőmag miben más, mint a hagyományos kukorica mag, de törzsgyökeres mozinézőként azt tudjuk, hogy többféle kukorica is van, amiből #popcorn pattogtatható. Esetleg ha valaki tud erről infót (nem bemásolva), azt megköszönnénk!

Szóval kukoricát pattogtatni mikro nélkül is lehet! A kertben a kukorica pattogtató serpenyőben végezzük ezt a műveletet, a házfalak között pedig az erre legalkalmasabb masinát használjuk erre a célra! DJ 😉 Bízunk benne, hogy ősszel már a Mártontól kapott kukoricaszemeket pattogtathatjuk akár a tűz fölött, akár a varázsmasinában!

Köszönjük Márton! =)

https://youtu.be/QK6b8DoPkOo

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .