Reggeli kávé Görögországban

Görögország számunkra azért olyan nagy szerelem, mert a görögök életfelfogása nekünk nagyon szimpatikus. Szeretjük, hogy barátságosak, szeretjük a vendégszeretetüket és szeretjük, hogy jókedvűek. Amit azonban a legjobban szeretünk, amikor látjuk, hogy a görög egy kávézóban ücsörög egy frappé társaságában.

Sokszor elhangzott már tőlünk és nem győzzük hangsúlyozni, hogy adj magadnak időt a pihenésre. Kitartunk amellett a meggyőződésünk mellett, hogy a kávészünet éppolyan fontos része az életünknek, mint a nyaralás, vagy az egyéb szabadidős tevékenységek.

Nekünk a kávészünet tökéletes megoldás arra, hogy elmondjuk az előző nap történéseit, ill. hogy megtervezzük az aktuális napi programot. Itt Görögországban egyébként is rákényszerül az ember a sziesztára, mert most, a főszezonban de. 11-től du. 15 óráig (de inkább 17-ig) a nagy melegben semmit nem lehet csinálni.

Nem, strandolni sem, mert nem szeretnénk leégni. Vannak rossz tapasztalataink ezen a téren, ezért nem szeretnénk, ha a saját történelmünk megismételné önmagát! =P

Az apartmanunk egyébként a Lido apartman volt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .