Régi festék elhasználása | Ablak újrahasznosítás

Ha van régi festék a háznál, ne dobd ki, mert kevésbé favorizált bútordarabok festésére fel lehet használni a lejárt festékeket is! A kedvenc bútoraidra csak aztért nem ajánljuk, mert nálunk a lejárt festék a beszáradás miatt tartalmazott egy-két mini csomót, így tökéletesen simára már nem lehetett festeni vele. Ha viszont állagmegóvás miatt van rá szükség és az esztétika másodlagos, akkor ne félj felhasználni!

Ugyanezzel a festékkel újítottunk meg egy képkeretnek szánt faablakot is, a korábbiakban pedig a hátunk mögötti ajtót is egy másik doboz lejárt festékkel festettük le. Az ecsetet sem először használtuk már, festéket és tapétaragasztót is kentünk már fel vele a falra. Mostmár muszáj lesz másikat venni, mert használható ecset már nincs készleten. =D

A képkeret jelenleg még szárad, ha meglesz, hogy mit teszünk bele, visszatérünk rá. Addig is örülünk a lefestett szekrénynek és annak, hogy ott van, ahol van, mert a múltkor elmozdított bútorok mindegyike most tökéletes helyre kerültek, mintha nekik lett volna kitalálva az adott fal.
A konyha így sokkal tágasabb és világosabb lett, mint volt, az „íróasztalunk” pedig egy igazi kis kuckó lett a kályha mellett. A változtatás mindig örömmel tölti el az embert, ez most is így történt! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .