Russell Hobbs Fiesta popcorn készítő és üveg tepsi kicsomagolás

Régi mozinézőként a #popcorn nagy mániánk! Valójában egy olyan popcorn automatáról álmodunk, amilyen a régi fapados mozikban (vagy a Fövenyes kertmoziban) volt, de ez nyilván megvalósíthatatlan, ezért marad a háztartási kis Popcorn készítő.

Ami nem is olyan kicsi, a maga 1200 wattjával! Amikor beindítod, a lakás másik végében azt hihetik, hogy porszívózol, olyan erővel nyomja a meleget a kukoricaszemekre! Ők azonban láthatóan élvezik a csiklandozó meleg áramlatot, ezért kedvükre viháncolnak a készülékben, majd halált megvető bátorsággal vetik magukat alá a pattogatott kukorica tálba.

Ez pont olyan popcorn készítő, amire vágytunk! Örülünk, hogy emellett döntöttünk. Könnyen tisztítható, habár valójában nincs is nagyon mit tisztítani, mert csak a kukorica éri a belsejét. Időközben megnéztük, a neten tényleg ehhez a típushoz (Russell Hobbs 24630-56 Fiesta) láttunk vajat használni, ezért megkérdeztük a gyártót, de ők egyelőre csak igyekeznek mihamarabb válaszolni.

Mi mindenesetre nem rakunk bele vajat, a macera helyett egyszerűbb utólag felolvasztva hozzákeverni és sózni a mozinasit. Ami még kiemelendő lehet, hogy a leírásban 15 perc szünetet javasol minden adag popcorn elkészülte után!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .