Sütemény illatú gyújtós, mi az?

Legújabb felfedezésünk a sütés nélküli sütemény illat a lakásban. Sajnos nem tart sokáig, de megéri a mosolyért, amit meglepettségünkben az arcunkra csal. Szóval az illat hamar elillan, de amíg érezni lehet, addig szemérmetlenül teszi a dolgát…

╔► A tűzifa kacsingat az illatós gyújtósra, de az csak rebegteti a pilláit az üvegajtós kályha biztonságos ajtaja mögött. Mint aki világ életében ezt csinálta. Peckesen illatozik odabent, de illatát az ajtón kívülre is kiterjeszti, hiszen az ő trükkje, hogy örökre behálózza áldozatát. Így tesz a térdei előtt heverő tűzifával is. Megbabonázza, meggyötri, majd vadul megragadja őt. A tűzifa szerelemre lobban iránta és örökre eggyé válnak a végzet kapujában, amikor utolsó közös lélegzetvételükkel az illat végül elillan… ◄╝

A #levendula végtelenül sokoldalú növény. Önmagában is szép dísze a kertnek, de ha levágod és megszárítod a növényt, tucatnyi hasznát veheted! Elsősorban a ruhásszekrényben felakasztva használják a moly és a szúnyogok ellen, de nyugtató hatása miatt a lakás többi pontján is alkalmazzák. Egyszer használatos megoldásként is rakhatod a lakás egyik-másik sarkába, de állítólag párnába töltve is jól alszol tőle. A levendulából teát, fűszert is lehet készíteni, ez utóbbival sütemények, krémek, gyümölcslevek, szószok, lekvárok is ízesíthetők.

Mi most illatosítottunk vele, de nem ez volt a célunk. Kipróbáltuk, hogy működik gyújtósként. A válasz a videóban található! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .