Szerelmes levelek a 90-es évekből | 1. rész

Szerelmes képeslapok

Mindig mindenben fontos a szándék és a gesztus. Régen szerelmes levelek formájában fejeztük ki érzéseiket a másik nemnek. Amikor az ember udvarol, egészen elképesztő dolgokra képes. A vörös rózsa élőhalott és szúr, így nálunk az nem játszott. A zsebkendő elejtés koráról lemaradtunk, az okostelefonos szívek pedig a „90-es években még nem léteztek.

Mivel a „90-es évek végén még nem volt Magyarországon Internet, így nem volt okostelefon és közösségi oldal sem. De még mobiltelefon sem! Ha nem egy helyen voltunk szívünk választottjával, kizárólag szerelmes levelekben, vagy vezetékes telefonon keresztül suttoghattuk egymás fülébe a szépeket -már ha otthon értük egymást.

A szerelmes levelek személyesek voltak és kézzel foghatók. Pusztán az üres írólapnak is jó illata volt, később pedig bejöttek az illatos levélpapírok, aztán az illatos és színes tinták. De a legigazibb szerelmes levelek sima írólapra, vagy csíkos lapokra íródtak, hiszen egy ilyen vallomásnál nem a pénz számít, hanem maga a vallomás…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .