Titokban boszorkányok vagyunk

Sajnos a fűtésszezonnak még nincs vége, de lassan melegebb lesz az idő, ezért kevésbé lesz szükség a fűtésre. Hamarosan már a következő fűtésszezonra gondolva kell gazdálkodni, tavasszal már a tavaly megmetszett faágak és a kisebb, hasított fák is elegendőek a fűtéshez, ill. a brikettet is másképp kell használni.

A fűtésszezon végével kezdjünk valamit a problémáinkkal, még mielőtt komolyabbra fordul a virágzás és neki kell vetkőzni! Tartod magad pl. az újévi fogadalmadhoz?! Bármi legyen is az, mi most véget vetünk a keserűségnek, a magánynak, az önbizalomhiánynak, vagy bármi másnak, amit javasolsz!

Írd meg nekünk e-mailben, hogy mi az, amit szeretnél eltűntetni a Föld színéről! A Mikulásnak nem ígérjük, hogy továbbítjuk az üzenetedet és az aranyhalra sem számíthatunk, de olyan különleges varázsképességgel rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy kérésre bizonyos dolgokat eltüntessünk. Kisfilmünkben azt is megmutatjuk, hogy csináljuk! =)

Részedről mi lenne az?!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .