Vidékre költözés: először a kerékpárokat visszük ki

Kerékpárszállítás

A tervezett vidékre költözés legelső napirendi pontja a kerékpárok kiszállítása. Egyelőre egy-két hétre tervezünk, annak tudatában, hogy ennyi idő elteltével egészen biztos szükségünk lesz majd egy-két dologra, ami miatt haza kell majd jönnünk. Sajnos valószínűleg akkorra a fogorvosnál is lesz egy időpontunk egy kezelés alatt álló fog miatt.

Ha a tervezett 1-2 hetet kibírjuk, akár egész télig kint tudunk maradni. Télen újabb erőpróba következik, ha azt is átvészeljük, akkor maradunk. Erre a rövid időre eléggé össze kell szedni az embernek a gondolatait, hogy miket vigyen ki, hiszen mindent nem akarunk egyszerre kivinni. Első körben csak a legszükségesebb holmikat vihetjük magunkkal.

A vidékre költözés legfontosabbjai

  • a kutyánk az ő cuccaival: fekvőhely, kutyatakaró, kutyatáp
  • kerékpárok, bicikli pumpa, javítózselé
  • vizes kannák, amiket odafele menet útközben megtöltünk az ivóvizes közkútból

Ezek közül első körben a bicikliket visszük ki, akkor a kutyánk még nem jön velünk. A tervek szerint vonattal megyünk, azután egy vadonatúj kerékpárúton fogunk tekerni, a természet lágy ölén. Miután megérkezünk a faluba, körülnézünk, felderítjük a majdani lehetőségeinket, mert a falu „központjában” eddig még nem jártunk, nem ismerjük a vásárlási lehetőségeket.

Beigli kutya nélkül nem maradunk ott éjszakára, ha körülnéztünk, jövünk is vissza. A bicikli épp Beigli miatt (is) az első, mert amikor Beigli itt lesz és nekünk el kell mennünk, bringával hamarabb megjárjuk majd, bárhová is kell mennünk.

Költöztetéssel kapcsolatban nincs tapasztalatunk, mert magunkat költöztettük vonattal, ill. kerékpárral. De ha azzal kapcsolatban lenne kérdésed, hogy milyen kutyásként Budapestről vidékre költözni bringa és vonat kombóval, akkor nyugodtan írd meg nekünk a kérdésed hozzászólásban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .