A mi Narniánk az acélszívű rocker társadalom

Mindenkinek van egy saját Narniája a ruhásszekrényében. Ha a te ruhásszekrányed beszélni tudna, mit mondana?! A miénknek be nem áll a szája, a rocker társadalom történeteiről mesél…

A mi ruhatárunk nem márkás darabokból állnak. Mi a kényelmeset szeretjük, nem a divatosat. Mint mindenkinek, nekünk is voltak próbálkozásaink, de ma már tudjuk, hogy a társaság és a jó közérzet sokkal fontosabb, mint a megfelelésből történő feszengés vasalt ingben, vagy épp miniszoknyában.

Ha a ruhásszekrény beszélni tudna…

Minden ember tartozni akar valahová. Kamaszkorban ez a ruházatban és a zenei ízlésben kezd kibontakozni. A rockerek az egyszerűség hívei, ők jelemzően egy farmert és egy pólót hordanak. A póló olyan, mint egy kivetítő: megmutatja, mit hallgat a viselője. Ez egyfajta önkifejezés ha úgy tetszik…

A Fair Trade póló

A mi pólóink zöme sajnos már nincs meg, de a legnagyobb élményeinkhez fűződő pólókat ma is féltve őrizzük. 1997-ben egy MANOWAR pólónak köszönhetően ismertük meg egymást a budapesti E-klubban, majd tíz évvel később a “házassági évfordulónkat” egy MANOWAR koncerten ünnepeltük a 2007-es Kaliakra Rock Fesztiválon. A rajtunk látható póló a rá következő évben történt 2008-as Magic Circle Fesztiválnak állít emléket.

2008-ban ismertük meg a legkedvesebb ismerőseinket, a rocker társadalom egy maroknyi csapatát, akikkel együtt utaztunk az említett fesztiválra. A mi ruhásszekrényünkön túl beszélő állatok helyett metálos ismerőseink és sokat jelentő hazai rock koncertek, külföldi metal fesztiválok és házibulik sorakoznak. A MANOWAR zenekarnak nagyon sok mindent köszönhetünk! A Lord Of The Lost még új az életünkben, de várd ki a végét!

A ruhásszekrényünk egy-egy darabja számunkra olyan, mint egy emlékkönyv. Minden “szakadt rocker” póló régi és kopott már, de olyan emlékek kötődnek hozzájuk, amit már senki nem vehet el tőlünk. Még egy egyszerű póló is sokat jelent az ember életében, ha képes vagy felülkerekedni a külsőségeken és nyitottan szemléled a világot!

A bemutatott póló címkén GOTS Organic és a Fair Wear jelölések voltak.

Lécci írj Fílgúdéknak kommentet, mert jófejek! Írd meg, neked milyen pólóid voltak a kilencvenes években! Biztos vannak neked is emlékeid, talán még csápoltunk is egymás mellett valamikor valahol… =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest