Az ajándékcsomag és az ezüst szalaggal átkötött előítéletek

Az ajándék lényege a meglepetés. Amikor egy gondosan becsomagolt ajándékot kapsz, eleinte nincs is szíved kibontani. Kár lenne kibontani a színjátszó szalagot, vagy széttépni a színes csomagolópapírt, hiszen olyan nagy munka lehetett a pontos hajtogatásban.

Ez egy rövidke megbocsátható ábrándozás egy pici rózsaszín felhő képében, amibe szeretünk belesüppedni és vigyorogni, mint a vadalma. Persze a rószaszín felhőcske hamar elillan, hiszen a csomag tartalma is ránk vár. Egyszercsak megtörténik… A szalag leesik, a papír elszakad, de vajon mit rejt a doboz?!

A videóban a Lord Of The Lost: Judas c. lemezről beszélünk

A mi csomagunk ezúttal egy CD volt. Saját magunknak vásároltuk az interneten keresztül, a zenekar hivatalos weboldalán. Még nem hallgattuk meg a CD-t, amikor arról beszéltünk, mi minden fűződik a lemezhez. A fenti videóban közvetlen a dupla album meghallgatása utáni első élménybeszámoló látható.

Előítéletek kontra emberi érzések

Amikor valamiről, vagy valakiről véleményt mondasz, mindig jusson eszedbe egy ezüst színű masnival átkötött csomag, amiről nem tudhatod mi az, amíg nem bontottad ki! Soha ne ítélj elsőre, mert veled is bármikor megtörténhet, hogy megidézed a lámpás szellemét! Okok, ezt nem szó szerint kell érteni! Ilyenkor ne a mesebeli varázslatokra gondolj, hanem valamire, ami számodra lenne csodával egyenértékű! Olykor egy CD is elég a „csodához”, ha az érzed azt, amit a zenészek megalkottak…

Ne mindig a hibát keresd a másik emberben, ahogy a többség, hanem az emberi értékeket! Az ember életében egyetlen dolog van, ami megfizethetetlen: az érzés. Pénzért szinte bármit megkaphatsz, de a jó érzéseket magadnak kell megteremtened azzal, hogy megtanulsz örülni és értékelni a környezetedet. Ha képes vagy felülkerekedni, hirtelen minden más lesz körülötted és rájössz, hogy nem is olyan szar a világ, mint hitted!

A videóban emlegetett Lord Of The Lost: Judas c. albumot itt tudod online meghallgatni,
itt pedig meg is tudod vásárolni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .