Kotyogós kávéfőző vs indukciós főzőlap

Kotyogós kávéfőző

Mit csinál az ember, ha a kotyogós kávéfőzőről kiderül, hogy nem működik az indukciós főzőlapon? Veszel egy indukciós kotyogóst? Vagy iszol egy instant kávét? Mi van akkor, ha az instant kávé is elfogy?

A hidegvér megőrzése elengedhetetlen az ember számára. Ahhoz, hogy nyugodtak tudjunk maradni, egyetlen egy megoldás van: ha soha semmiről nem hisszük azt, hogy az az egyetlen járható út, vagy lehetséges megoldás. Persze ha hagyod magad sanyargatni a tökéletes testű nő reklámozta bikinivel, akkor ne csodálkozz!

Soha ne más álmait akard elérni, hanem a sajátodat! Ha olyan ruhát akarnak neked eladni, ami nem áll jól, ne vedd meg! Helyette vagy tegyél érte, hogy jól álljon, vagy keress olyan ruhát, amiben jól érzed magad! A saját nyugalmad sokkal fontosabb annál, minthogy megfelelj a közízlés elvárásainak! Kérdés, hogy mi jelenti számodra a nyugalmat?
Ha praktikusnak tűnő, de valójában számodra teljesen hasztalan termékeket akarnak rád sózni, ne vedd meg!

Amikor elfogyott a kávénk, elővettük a régebbről megmaradt őrölt szemes kávét. Ekkor jöttünk rá, hogy a kotyogós kávéfőzőnket még soha nem próbáltuk ki az indukcióson és a kettő nem kompatibilis. Egyből átfutott a fejünkön, hogy vegyünk-e egy indukciós kotyogóst, (ilyet is lehet már kapni), de hamar rájöttünk, hogy semmi szükség rá. Egyrészt instant kávét iszunk, másrészt ha mégis főzött kávét innánk, B tervnek ott a sparhelt. Igaz, az csak fűtésszezonban jelent megoldást.

A fenti videóban azt láthatod, mivel próbáltuk orvosolni a problémát. Hogy sikerrel jártunk-e, az a videóból kiderül!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .