Válságkezelés saját weboldal segítségével

Egy tárhely, ahol egy weboldal elhelyezhető, évi párezer forintért bárki számára elérhető. Magát a weboldalt pedig ingyen megcsinálhatod magadnak! Ha ez sem érint meg, a válságkezelés talán már neked is elég nyomós érv mellette…

Az emberi viselkedés alapja az életben maradási ösztön, mely ma már nem elejtett zsákmányként, hanem vákuumcsomagolású termék képében jelenik meg a boltok polcain. A termék birtoklásához pénzre, azaz megélhetésre van szükség. Ez az életmód folyamatos probléma megoldásához szükséges képességet és megfelelni akarást vált ki az emberből, ami előbb vagy utóbb mindenkinél lelki és anyagi támaszt követel. Amikor a létfenntartás is veszélybe kerül, a válságkezelés szüksége is felmerül.

A lelki támaszt elsősorban egy társ jelenti az ember életében, az anyagiakat azonban saját magunknak kell megteremteni, ill. együtt a társunkkal. Senki sem gondolná, de ha egyik, vagy másik hiányzik az életünkből, egy saját weboldal akár mindkét hiányosságot képes orvosolni. Ha a weboldalra lelki támaszként tekintesz, a vele való „kapcsolatodat” is ápolni kell, mint egy barátságot!

Saját tapasztalatunk a témában.

Amikor egy saját blog, vagy weboldal ötlete valakiben felmerül, általában a bevételi forrást látja benne. A weboldal elsősorban NEM anyagi haszon, hanem lelki támasz, ami nagyon sok mindenen átsegít. A saját lelki támaszod először csak a kezedet fogja és jó irányba tereli a figyelmed. Bizonyos életszakaszokban különösen jó, ha bele tudsz temetkezni a szenvedélyedbe és az feledteti veled a külvilág borzalmait.

Persze mint mindennek, ennek is vannak árnyoldalai, amiről itt írtunk.

Saját weboldalból hivatás

Az idő múlásával és a kitartásoddal észre sem veszed, hogy elhivatottá válsz. Az elhivatottság kapcsolatokat épít, ami a mai világban az egyik legfontosabb pillére az életünknek. (Lásd 6 lépés távolság) Az elhivatottság a szó szoros értelmében hivatást és életcélt teremt, aminek következő lépcsőfoka a munkádért kapott fizetés, azaz a megélhetés.

Vannak továbbá olyan történelmi események, amelyek még a legjobban működő rendszereket is megingathatják a működésükben. Mindig jó, ha több lábon áll az ember, mert nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. Így vagy úgy mindenkinek szüksége van a támaszra. Akár lelkileg, akár anyagilag…

Mostmár tudod, hogy a weboldal készítés lehetősége előled sincs elzárva. Azt is tudod, hogy végtelen lehetőséget jelenthet számodra egy saját weboldal. De akkor miért nem vágsz bele?! Írj nekünk emailt és segítünk eligazodni az indulásban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .