Ha a gumikacsák beszélni tudnának…

Gumikacsák

A gumikacsák vidám játékfigurák, amik valamennyiünket a nyárra, a vízre és a pancsolásra emlékeztetnek. Kivéve a Kacsafutam kacsáit, akikről egy Dunán megrendezett országos esemény jut eszünkbe.

Még mindig a Kacsafutam kacsái. Újabb tíz darab kacsát mutatunk meg abból a sokból, amiket kipecáztunk annak idején a Dunából. A folyók rengeteg ember titkát őrzik, van hogy ezek a titkok az óceánig sodródnak. Érdekes és gyakran szomorú történeteket sodor a víz messzire úgy, hogy talán soha senki nem is hall róla. Ezek a kacsák és történetük szerencsére nem váltak a földdel egyenlővé, mindegyiküknek van saját sztorija, amit csak a gazdájuk ismer!

Weboldalunkon, valamint YouTube csatornánkon további gazdátlan kacsát is bemutattunk!

Kissé ironikus ennyi gumikacsát úgy a kezünkben tartani, hogy fürdőkád és víz híján nem tudjuk megmutatni az eredeti funkciójukat, de talán éppen ez is intő példája annak, hogy hiányosságaink ellenére mennyi színes és érdekes élmény van az életben!

Minden embernek vannak úgy felesleges dolgai, mint hiányosságai, csak ez mindenkinél más és más. Ez nagyon sok mindentől függ. Az emberi természettől, az igényeinktől, az anyagi helyzetünktől a közvetlen környezetünktől és még nagyon sok mindentől. Ahogy minden ember másképp fest meg egy festményt, úgy a saját életünket is másképp építjük fel.

Ezek a gumikacsák örömöt okoztak nekünk, ezért a mi életünknek ugyanolyan építő elemei voltak, mint egy-egy tégla a saját házad építésekor. Ezúton is köszönjük az esemény szervezőinek és mindenkinek, akinek a kacsája nálunk van, hogy egy ilyen aranyos élményben lehetett részünk!

Nézd meg a többi kacsát is weboldalunkon, ill. YouTube csatornánkon! Továbbra is várjuk a kacsák gazdáinak jelentkezését emailben, ill. ha te is ott voltál a 2014-es Kacsafutamon, örömmel vennénk a kommentedet!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .