Ott voltunk a Lord Of The Lost legnagyobb buliján

Koncertjegyek az asztalon

A Lord of the Lost legnagyobb bulijára sikerült jegyet vennünk Hamburgba. Életünkben először nem nyaralni mentünk külföldre, hanem telelni a németországi LORDFEST-re.

Tavaly jó évet zártunk, mert volt pár koncert amin megfordultunk. A Lord Of The Lost zenekar azon kevés bandák egyike, akikért még a határt is képesek vagyunk átlépni. Eddig egyetlen zenekar volt az életünkben, akiket ennyire szerettünk, mostmár kettő van. 🙂

Miért utazik az ember külföldi koncertre?

Közös életünk egyik – ha nem a – legnagyobb mérföldköve egy külföldi koncert volt.
Az amerikai Manowar zenekar első saját szervezésű fesztiváljáról lemaradtunk, de ugyanebben az évben életünk egyik legemlékezetesebb Manowar koncertjének élményével tértünk haza Bulgáriából, a Kaliakra Rock Fesztiválról. Egy évvel később megismételtük az utazást, akkor már több tucat metálarccal vonatoztunk Németországba, a 2. Magic Circle Fesztiválra. Nagyszabású buli volt, örök emlék marad. De nem csak a fesztivál, hanem a rákövetkező évek is, amik az ott kialakult aktív baráti társaságnak köszönhetően színesek voltak és tartalmasak.

2023-ban a hamburgi LORDFEST volt a cél

Az első LORDFEST 2022-ben került megrendezésre. Több hazai Lord Of The Lost koncerttel a hátunk mögött nagyon szerettünk volna elmenni a zenekar első saját fesztiváljára, de nem jött össze. Idén nagyon merész döntést hoztunk. A 2022-ben történt vállalkozókat érintő változtatás érvágásként ért mindenkit. Minket is. Nehéz éven vagyunk túl és nem engedhettük volna meg magunknak, hogy külföldi koncertre menjünk. Mégis megvettük a jegyet jó előre, így a nehéz helyzetben arra ösztönöztük magunkat, hogy ne a kifogásokat, hanem a megoldást keressük, és vonatra ülhessünk.

Végül apránként félretettük a szükséges pénzt, lefoglaltuk a szállást, később a vonatjegyet is megvettük és eljutottunk a fesztiválra. Az élmény leírhatatlan, de mi megkíséreljük megosztani a kedves olvasóinkkal, illetve nézőinkkel azt a pozitv energiát, amit magunkba szippantottunk az út során.

Nem kell a negatív energia!

A legnehezebb helyzetben döntöttünk így. Mind lelkileg, mind anyagilag. Mégis ezzel a döntéssel a remény magját ültettük el a fejünkben. Nagyon vártuk az előttünk álló koncertet, ami izgalommal töltött el mindkettőnket. Ez a várakozás nap mint nap jó érzéssel töltötte meg az egyébként kudarcra ítélt szürke téli hétköznapokat. Rengeteg kérdés lelkesített minket: vajon milyen lesz Hamburg?! Hányan megyünk? Hogy lesz szállásunk? Nem fogunk megfagyni? Mivel utazzunk? Hogy fogjuk kifizetni? Végül de nem utolsó sorban milyen lesz a koncert?

@filgudek

Közvetlenül a hazatértünk után tele voltunk friss élményekkel, melyekről több ízben a YouTube csatornánkon is beszámoltunk, de van egy nagyon fontos új tapasztalatunk is, mely szerint a legnehezebb időszakban is minden csak hozzáállás kérdése!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .