Visszatekintés a 25 éve közös múltunkba

25 éve együtt

Mennyi??? – Ismételtetik meg velünk a választ újra és újra a beszélgetésekben. Igen, 25 éve együtt vagyunk és nem bánjuk. Nehéz lenne megfogalmazni, hogy miért, de tettünk egy próbát…

Legutóbb egy Junkies koncerten lepődött meg valaki amikor megtudta, hogy 25 éve vagyunk együtt. Ennek éppen azért van jelentősége, mert ennyi év után is együtt  voltunk szórakozni. Mondhatni rendszeres, hogy az emberek meglepdődnek a régóta tartó kapcsolatokon, mert manapság nem ez a divat.

Ennek ellenére mindenki a hasonló érdeklődési körű embereket, azok közül is a társát keresi. Legyen az egy oldalborda, vagy egy jóbarát, esetleg egy baráti társaság, mindenki szereti megosztani a saját tapasztalatait és történeteit másokkal, de valójában mindannyian olyan párkapcsolatot szeretnénk, amelyben megtaláljuk a lelki társunkat, azaz a másikfelünket.

Nem biztos, hogy mi vagyunk az álompár. Nem is törekszünk rá, hogy eljátsszuk Rómeó és Júlia szerepét. Szinte biztos, hogy szülők sem leszünk. De sok mindenben hasonló a múltunk (van, amiben pedig nagyon különböző), ezért ismerkedésünkkor lélekben hamar egymásra találtunk és az ellentétes oldalaink is vonzódtak egymáshoz.

A kérdés ugyanakkor az, amit nem olyan régen egy kedves nézőnk fogalmazott meg privát üzenetben: hogy nem megyünk egymás agyára?! A választ nagyon nehéz lenne röviden megfogalmazni, mert mindketten úgy gondoljuk, hogy az a részletekben keresendő. Ezért indítottunk egy 25 részes videósorozatot, amiben  megpróbáljuk megválaszolni ezt a kérdést.  Aki figyelmesen végignézi az epizódokat, a sorok között megleli a választ!

Az alábbi videóban tehát az elmúlt 25 évünk első évéről beszélünk dióhéjban. A további évekről készült összefoglalók a 25 év című lejátszási listában található.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .