Előkészületben 2021/1

Videó témáink kifogyhatatlanok, több tucat van mindig a fejünkben, amit hol ide írtunk fel, hol oda, amíg rá nem jöttünk, hogy jegyzeteink méltó helye nem papírfecniken, hanem a saját weboldalunkon van. Az alábbiakban a tervben lévő videó témákat látod. Figyeld közösségi felületeinket, mert a tervezett témáink megjelenési sorrendjére előfordulhat, hogy szavazást indítunk.

A felsorolt videók nem időrendben vannak feltüntetve! Előfordulhat, hogy közülük valamelyik már feldolgozás alatt áll. A tervben lévő témáink között lehet olyan, ami nem, vagy csak a távoli jövőben valósul meg. Az időközben feltöltött videók idővel be lesznek linkelve a listába!

Tervezett videók

  1. Brikett változások
  2. Kaliakra Rock Festival
  3. Először találkoztunk skorpióval
  4. Pillanatragasztó sztori
  5. Munkanélküliség
  6. A fiatalok védelmében
  7. A lyukas brikett meséje
  8. Tömeghisztéria ellen mi a megoldás?
  9. Hangulatvilágítás a kuckóban

Megvalósult:

Lány okostelefonnal
Nem a fiatalok tehetnek az internetről!

Kiégés, pánikroham, idegösszeomlás. Népbetegségnek számító, összefüggő problémák, melyek ma már mindannyiunkat érintik…

Skorpió
Először találkoztunk skorpióval

Az emberi félelem nem ismer határokat. Legjobban attól félünk, amiről nem tudunk semmit. Ilyen pl. a skorpió, a mérgeskígyó és bármi, ami számunkra idegen. De vajon miért?

Égő RUF fabrikett
Brikett változások

Fabrikett változások alatt azt értjük, hogy az eddigiekkel ellentétben a webshopokban olyan információk jelentek meg a brikettekről, amik eddig nem voltak feltüntetve.

Pini Kay fabrikett
A lyukas brikett meséje

Volt egyszer hol nem volt, volt egyszer egy lyukas garas. Telt múlt az idő és a lyukas garas nem ért már egy lyukas garast sem, ezért betemette a föld. A földből fa nőtt, a fából brikett készült…

Karácsonyi hangulat
Hangulatvilágítás a kuckóban

Miért nem változtatunk soha semmin? Mert szeretjük a megszokásainkat. Mitöbb, ragaszkodunk hozzájuk! A megszokás a könnyebbik út és általában az ember szereti mindenben a könnyebbik utat választani.

Hogyan szabadultunk meg a pillanatragasztótól?

Ki ne emlékezne az Amerikai pite 2. részéből Jim jelenetére a ragasztóval? A filmek gyakran a valóságból merítenek. Habár ennek a jelenetnek a valóságalapját nem ismerjük, de velünk is történt már hasonló…

Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel Facebook, ill. Instagram oldalunkra, valamint legyél te is csatornatag!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .